Results for Jobs 1 - 7 of 7
January 29, 2014
saya adalah fresh graduate Dari salah satu kolej swasta, saya ingin mencari sebagai Juruteknologi makmal Perubatan di hospital swasta ataupun kerajaan. terima kasih.
  • Healthcare Jobs in Papar
 
 
 
December 23, 2013
saya adalah fresh graduate dari salah satu kolej swasta, saya ingin mencari sebagai juruteknologi makmal perubatan di hospital swasta ataupun kerajaan. terima kasih.
  • Healthcare Jobs in Papar
 
 
 
February 08, 2012
Tawaran menarik untuk anda yg ingin menambah pendapatan.....BISNES INI MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM2000 - RM3000 SEMINGGU!!!!! TIDAK PERLU BERURUSAN DENGAN PELANGGAN, TIDAK PERLU BERSUSAH PAYAH UNTUK KE TEMPAT KERJA, TIDAK PERLU LAGI MENDENGAR BOS ANDA MERUNGUT DAN MEMARAHI ANDA ...SEMUANYA HANYA DI HUJUNG JARI ANDA SAHAJA!!! ANDA HANYA PERLU KLIK LINK DI BAWAH DAN NASIB ANDA AKAN BERUBAH!!!!! JANGAN TUNGGU LAGI!!!! INI ADALAH PELUANG KEEMASAN!!! SUDAH RAMAI YANG TELAH BERJAYA MENJANA PENDAPATAN MELALUI BISNES INI!!!http://onlyinmalaysiamah.com/?ref=hazieamsor10
  • Other Jobs in Papar
 
 
 
June 30, 2011
Sayamencari pekerjaansebagai Pembantu Guru di sekolah Tadika@pra sekolah.Saya memohon jika ada jawatan kosong di kawasan Papar,Kota kinabalu.Sila hubungi saya dan sekiranya saya,dihantar kemana-mana untuk apa-apa latihan,saya akan mengikutinya sehingga berjaya dan sempurna.Saya akan membantu menjayakan apa-apa program.Terima kasih.Berkhidmat untuk negara.
  • Education Jobs & Training Jobs in Papar
 
 
 
June 25, 2011
Saya memohon jawatan apa-apa sajapekerjaan untuk membantu keluarga saya.Saya akan berkerja bersunguh-sunguh.Terima kasih.Berkhidmat untuk negara.
  • Human Resource Jobs in Papar
 
 
 
June 13, 2011
Saya memohon jawatan Pembantu Guru Tadika@Pra sekolah jika adajawatan kosong di Papar,Kota kinabalu.Sila hubungi saya dan sekiranya saya di hantar kemana-mana untuk apa-apa latihan,saya akan mengikutinya sehingga berjaya dan sempurna.saya akan membantu menjayakan apa-apa program.Sekian terima kasih.Berkhidmat untuk negara.
  • Education Jobs & Training Jobs in Papar
 
 
 
June 06, 2011
hi@welcome
  • Retail Jobs in Papar
 
 
 
Looks like you are not yet CityBase member

Signup to start buying/selling

Created in 7.694975853 seconds